top of page

Fotokonkurrencen

Tag de fedeste billeder af den danske natur og få DINE billeder udstillet!

 

Send jeres bedste billeder ind og deltag i konkurrencen, hvor der er kåringer, flotte præmier, og en udstilling på højkant! Du kan bl.a. vinde en udstyrskasse til naturfotografi samt biografbilleter til dig og en ven

Sky

Naturen er alle steder omkring os, og græsset mellem fliserne eller den lille bellis i vejkanten kan sagtens give os en følelse af lidt grønt og agere motiv – hvis man ved hvordan man skal tage billederne! Og der er hjælp, og gode tips og tricks at hente ved at følge de 10 moduler i undervisningsmaterialet.

 

For at være med i konkurrencen for børn og unge skal I give jeres eget bud på Danmarks bedste naturfoto. Det eneste det kræver for at deltage, er en mobiltelefon til at tage billeder og bagefter selv vurdere og udvælge de bedste og uploade dem til konkurrencen her på hjemmesiden! Man må gerne uploade flere billeder til konkurrencen.

#JegStillerSkarptPåNaturen

DEADLINE

For at være med i konkurrencen, skal I sende jeres billeder til os senest

Fredag d. 19 april 2024 

VIGTIGT!
På grund af lovgivning om persondata må I ikke tage billeder af jeres ansigter. Derimod skal naturen, dyr og hvad I ellers kan finde udenfor være i fokus.

 

 

Konkurrencen er faciliteret af Selskabet for Dansk Fotografi (SDF)​​

Flowers on Wood
Mangler i inspiration? 

Ved at kigge på hjemmesider med flotte naturfotos kan man blive vildt inspireret til at komme ud, og det er derfor oplagt at bringe flere billeder med ind i undervisningen, end dem der kan findes i materialet.

Se blandt andet Selvskabet for dansk fotografi eller NaturFotografer i Danmark. 

bottom of page